Benefietdiner Stichting Jarige Job

10 mrt

Sophie Lemmens, Jacey Christis en Merlin Brouwers zijn drie laatstejaars studenten van de opleiding Horeca Ondernemer Manager bij Gilde Food & Hospitality College in Venlo. Voor hun afstudeerproject organiseren zij van 22 t/m 24 maart benefietdiners voor Stichting Jarige Job. Reserveer snel een tafeltje en help hen een mooi bedrag op te halen voor het goede doel! 

Ieder kind verdient een verjaardag
In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job! De opbrengt van de benefietdiners gaat naar Stichting Jarige Job. 

Wat?
Tijdens het diner wordt een 5-gangendiner geserveerd. Hierbij worden passende wijnen en bieren geserveerd. Ook wordt er een veiling met prijzen gehouden om nog extra opbrengsten op te halen voor dit goede doel.

Waar?
Brasserie '54
Stationsweg 1
5802 AA Venray

Wanneer?
22, 23 en 24 maart. Inloop tussen 17.30 en 18.00 uur. 

Kosten
€34,50 per persoon exclusief drank.