Kom naar de 
open avond

Donderdag 14 februari
van 16.30 uur tot 20.30 uur

Welkom bij Gilde Food & Hospitality College

De ultieme belevenis creëren: daar draait het om in de food & hospitality. Of je nou droomt van het bereiden van een feestmaal of het organiseren van een gigantisch evenement: bij het Gilde Food & Hospitality College bereiden we je voor op het echte werk. Op een baan vol gastvrijheid en creativiteit.

Onze locaties

Het Gilde Food & Hospitality College heeft scholen in Venlo en Weert. Stuk voor stuk superleuke locaties, al zeggen we het zelf. Nieuwsgierig wat deze topplaatsen jou als student te bieden hebben?

Kom meelopen

Wil jij erachter komen of dit jouw school is? Kom meelopen!

Kies jouw studie

Jij gaat lekker uit eten of haalt een brood bij de bakker. Maar sta jij er wel bij stil wat er allemaal achter de schermen gebeurt om het jou naar de zin te maken? Een hele hoop, dat kunnen we je vast verklappen! Het is dan ook flink aanpoten in de food & hospitality. Jij kan gelukkig goed tegen stress en bent klantvriendelijk. Of je nou kok, bakker, gastheer, gastvrouw of horecaondernemer wilt worden, je bent bij het Gilde Food & Hospitality College aan het juiste adres.

Online studiekeuzetest?

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Of heb je wel een idee, maar zoek je nét even die bevestiging? Doe dan de online Studiekeuzetest op onze website.

Speeddate met een loopbaanadviseur

Dat lijkt vreemd maar dat is het niet. In een kwartiertje word je al een heel eind op weg geholpen bij het maken van een belangrijke keuze. Je vervolgopleiding!

Meld je hier aan voor een speeddate met een van onze loopbaanadviseurs.

Op deze locatie:

  • Bakkerswinkel
  • Brasserie
  • Restaurant L'Entree

Kies verstandig? Gebruik de studiekeuze checklist