Hospitality

kom gasten in de watten leggen

Je bent een geboren gastvrouw of gastheer: goed zorgen voor andere mensen zit je in het bloed. Je bent een gezelligheidsdier dat het leuk vindt om in een team te werken. Praten met gasten gaat je gemakkelijk af. Of ze nu uit Venlo komen of uit Wenen.


In deze opleiding leer je wat er allemaal bij het vak van gastheer of gastvrouw en horeca-ondernemer komt kijken. Van het creëren van een gezellige sfeer voor je gasten tot het aanvullen van voorraden aan en ervoor zorgen dat hun kamer tiptop in orde is.

Competenties

Behulpzaam
Behulpzaam
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk
Mensenkennis
Mensenkennis
Organisatietalent
Organisatietalent
Stressbestendig
Stressbestendig
Welbespraakt
Welbespraakt

FoodLab Limburg

FoodLab Limburg is een initiatief van Gilde Food & Hospitality College, Vista College, HAS Hogeschool, Provincie Limburg en verschillende gemeenten om van Limburg een culinaire topregio te maken. Een topregio met topwerknemers. Want daar is een tekort aan. Het is steeds lastiger om goed opgeleid personeel te vinden. Daarom verplaatst het onderwijs zich letterlijk de keuken in. 

Ga jij een opleiding volgen bij Gilde Food & Hospitality College? Dan leer je veel in de praktijk bij een van de 80 horecabedrijven die zich hebben aangesloten bij FoodLab.