Allround Hospitality Medewerker

Jij laat mensen zich thuis voelen!

Allround Hospitality Medewerker

Wie zorgen er in een hotel, restaurant of tijdens een event voor de beleving? De mensen die er werken natuurlijk! Jij leert hoe jij een gast zich thuis laat voelen: van ontvangst tot uitzwaaien. Ervaring is daarbij superbelangrijk, dus je oefent meteen in de praktijk!

Opleiding

Hi, how are you? Guten Tag! Uit allerlei landen komen toeristen naar Limburg afgereisd. Jij leert hoe je ze allemaal begroet en helpt, als het even kan in hun eigen taal. De leukste evenementen organiseren of ontdekken wat er komt kijken bij het reilen en zeilen in een restaurant? Dit leer je niet uit een boek, maar ervaar je tijdens workshops en tijdens je stage. Leren in de praktijk staat namelijk centraal tijdens de opleiding Allround Hospitality Medewerker. Daarom werken we nauw samen met het bedrijfsleven in de regio.

Zoals bij alle opleidingen volg je een of meer keuzedelen. Dit zijn aanvullende vakken die je net dat beetje extra geven. Kies iets dat aansluit bij je vak óf verbreed juist je kennis op een heel ander gebied.

De bbl-opleiding start alleen bij voldoende aanmeldingen.

Nieuw!
Horecaopleidingen in Roermond 

Wil jij de kneepjes van het horecavak leren, en wil je dat vooral doen in de praktijk? Dan zijn de horecaopleidingen in Roermond écht iets voor jou. Een nieuwe opleidingsaanpak op initiatief van Roermondse horecaondernemers en Foodlab Limburg.

Kies jij voor een horeca-opleiding in Roermond dan volg jij je theorie én praktijk bij een van de deelnemende bedrijven. Zo'n 25 uur per week werk en leer jij - onder begeleiding - bij het bedrijf. Daarnaast krijg je theorievakken en persoonlijke begeleiding vanuit Gilde Food & Hospitality College. Samen met je studiegenoten werk je aan projecten en volg je masterclasses.

 

Ik schrijf me in!

Vereiste vooropleiding

  • diploma vmbo kader
  • theoretische leerweg: mavo- of vmbo-diploma
  • gemengde leerweg: mavo-vbo of vmbo-diploma
  • bewijs dat de eerste 3 leerjaren van de havo of het vwo goed zijn doorlopen
  • diploma basisberoepsopleiding (niveau 2)

 

Over de opleiding

location_on
  • Roermond - Kasteel Hillenraedtstraat 1
  • Venlo - Laaghuissingel 4
  • Weert - Drakesteyn 5
insert_chart Niveau 3
near_me Leerweg:
  • BOL
insert_invitation Duur: 3 jaar
notifications_active Startmoment: Direct na de zomervakantie.

Over jou

Communicatief sterk
Communicatief sterk
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk
Organisatietalent
Organisatietalent
Probleemoplossend
Probleemoplossend
Teamspeler
Teamspeler

De praktijk

Ruim voordat de eerste gasten binnendruppelen, ben jij al aanwezig. Je blouse goed gestreken en je haar piekfijn in orde. Het is belangrijk om er netjes en verzorgd uit te zien. De balie is opgeruimd en de eerste telefoontjes heb je al beantwoord als de eerste gast binnenkomt. Een Duitser. Geen probleem voor jou, je spreekt goed ‘Deutsch’. Je verwelkomt hem en geeft tips over bezienswaardigheden in de buurt. Hierna wijs je hem waar zijn kamer is. Hij bedankt je voor de goede service. Zijn verblijf kan nu al niet meer ‘kaputt’.

Maar het kan net zo goed zijn dat jij (mede)verantwoordelijk bent voor de organisatie van evenementen en activiteiten. Alles in goede banen leiden en ervoor zorgen dat gasten de tijd van hun leven hebben. Dáár krijg jij een kick van!

Als je klaar bent

account_balance_wallet
Startsalaris tussen de € 1.550,- en € 2.050,- bruto per maand
schedule
Onregelmatige werktijden
date_range
Mogelijk weekenddiensten