Manager Ondernemer Horeca

Bij jou gaat de gast voor

Manager of Ondernemer Horeca

De taak van een manager of ondernemer is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.

Opleiding

Het restaurant is jouw school. Om precies te zijn de brasserie en het restaurant van de school, waar je meedraait in de praktijk. De andere dagen krijg je theorieles. Een manager moet alle kanten van een bedrijf kennen, daarom leer je alles over het reilen en zeilen van de horeca. Natuurlijk krijg je ook managementlessen. Ook algemene vakken zoals Nederlands en rekenen horen erbij. Zoals bij alle opleidingen volg je een of meer keuzedelen. Dit zijn aanvullende vakken die je net dat beetje extra geven. Kies iets dat aansluit bij je vak óf verbreed juist je kennis op een heel ander gebied.

Nieuw!
Horecaopleidingen in Roermond én Weert

Wil jij de kneepjes van het horecavak leren, en wil je dat vooral doen in de praktijk? Dan zijn de horecaopleidingen in Roermond of Weert écht iets voor jou. Een nieuwe opleidingsaanpak op initiatief van bedrijven in de regio Roermond en Gilde Opleidingen.

Kies jij voor een horeca-opleiding in Roermond of Weert dan leer je de praktijk in een van de deelnemende bedrijven. Je werkt zelfstandig aan je eigen leertraject onder begeleiding van coaches en docenten van Gilde Opleidingen. 24 uur per week ben je als BOL-er in het leerbedrijf om je praktische vaardigheden te leren. 1 dag werk je samen met studiegenoten aan je eigen portfolio en volg je masterclasses en 1 dag werk je zelfstandig aan je studie.Ik schrijf me in!

Vereiste vooropleiding

  • diploma vmbo kader
  • theoretische leerweg: mavo- of vmbo-diploma
  • gemengde leerweg: mavo-vbo of vmbo-diploma
  • bewijs dat de eerste 3 leerjaren van de havo of het vwo goed zijn doorlopen
  • diploma basisberoepsopleiding (niveau 2)
  • diploma vakopleiding (niveau 3)

Over de opleiding

location_on
  • Roermond - Kasteel Hillenraedtstraat 1
  • Venlo - Laaghuissingel 4
  • Weert - Drakesteyn 5
insert_chart Niveau 4
near_me Leerweg:
  • BOL
insert_invitation Duur: 3 jaar
notifications_active Startmoment: direct na de zomervakantie

Over jou

Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Goed met cijfers
Goed met cijfers
Goede leider
Goede leider
Ondernemend
Ondernemend
Zelfstandig
Zelfstandig

De praktijk

In de horeca gaat alles heel snel. Het is jouw taak om te zorgen dat het niet in de soep loopt. Als horecamanager of -ondernemer breng je volop tijd door op de werkvloer. Je kijkt regelmatig of iedereen weet wat er van hem verwacht wordt. Natuurlijk kun je lang niet alles zelf, dus delegeer je taken aan je assistent of personeel. Zo kun jij even naar het kantoor om aan je nieuwe beleidsplan te werken en een sollicitatiegesprek voor te bereiden.

Als je klaar bent

account_balance_wallet
Startsalaris tussen de € 2.225,- en € 2.700 bruto per maand
schedule
Onregelmatige werktijden
date_range
Mogelijk weekenddiensten